Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2020-04-14T11:30:43Z-
dc.date.available2020-04-14T11:30:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКоваль В.О. Зміни морфологічних та фізіолого-біохімічних показників коропа лускатого при дії іонів свинцю. Біорізноманіття та роль тварин в екосистемах: Матеріали VІІ Міжнародної наукової конференції. Дніпропетровськ : Адверта, 2013. С. 95-96.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2459-
dc.description.abstractДосліджували дію іонів свинцю на морфологічні та фізіолого-біохімічні показники коропа лускатого Результати експерименту показали, що іони свинцю, надходячи в організм коропа, стимулюють процеси гліколізу, ЦТК, пентозофосфатного циклу та пригнічують глюконеогенез; тобто, викликають у першу чергу біохімічні зміни, потім – морфологічні.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДніпропетровський національний університет імені Олеся Гончараen_US
dc.subjectіони свинцюen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.titleЗміни морфологічних та фізіолого-біохімічних показників коропа лускатого при дії іонів свинцюen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120.pdf343.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.