Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2575
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіхтенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Мазур, П. Д. | - |
dc.contributor.author | Ткачук (Смикун), Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Зелена, Л. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-15T12:46:42Z | - |
dc.date.available | 2020-04-15T12:46:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кіхтенко В. В., Мазур П. Д., Ткачук (Смикун) Н. В., Зелена Л. Б. Мікробіологічна характеристика штамів бактерій-контамінантів культур сульфатвідновлювальних бактерій. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (27 листопада 2019 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С. 32. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2575 | - |
dc.description.abstract | Виділено штами NUChC C1, NUChC C2а, NUChC C2b бактерій-контамінантів культур сульфатвідновлювальних бактерій та охарактеризовано їх мікробіологічні властивості. Ідентифікація штамів є перспективою подальшого дослідження. | en_US |
dc.publisher | Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. | en_US |
dc.subject | контамінація | en_US |
dc.subject | сульфатвідновлювальні бактерії | en_US |
dc.subject | мікробіологічні властивості | en_US |
dc.title | Мікробіологічна характеристика штамів бактерій-контамінантів культур сульфатвідновлювальних бактерій | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мікробіологічна харктеристика штамів бактерій-контамінантів культур сульфатвідновлювальних бактерій.pdf | 240.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.