Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2960
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T16:43:12Z | - |
dc.date.available | 2020-04-22T16:43:12Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О. І. Дидактичні умови розвитку творчих здібностей у майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості / О. І. Вдовенко // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Серія: педагогічні науки. – Чернігів: ЧНПУ, 2015. – Вип. 124. – С. 140-143. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2960 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена теоретичному аналізу проблеми розвитку творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. Розглядаються дидактичні умови, що сприяють ефективному процесу розвитку творчих здібностей. Стверджується, що для повноцінного формування творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості доцільно забезпечити формування мотивації оволодіння професійними знаннями і вияву вольових зусиль у процесі оволодіння знаннями. Зазначається, що використання інформаційних технологій у формуванні творчої особистості учня; проведення дослідницької діяльності (на матеріалах спецдисциплін); моделювання творчого середовища, створення ситуації успіху в процесі залучення учнів до дослідницької діяльності, ефективно впливає на формування творчих здібностей. Акцентується увага на необхідності педагогічного управління процесом формування творчої особистості учня. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | дидактичні умови | en_US |
dc.subject | творчі здібності | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | кваліфіковані робітники | en_US |
dc.title | Дидактичні умови розвитку творчих здібностей у майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИДАКТИЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ХАРЧОВОЇ.pdf | 417.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.