Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964
Назва: Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Деркач, А. К.
Ключові слова: кухар-кондитер
позаурочні та позанавчальні заходи
професійна підготовка
майстер-класи
фестивалі
конкурси
гуртки професійного спрямування
виставки
Дата публікації: 2014
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І., Деркач А. К. Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2014. Вип. 117. С. 254 –258.
Короткий огляд (реферат): У статті аналізуються організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм, спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи, фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Чернігівським центром професійно-технічної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВИКОРИСТАННЯ ПОЗАУРОЧНИХ І ПОЗАНАВЧАЛЬНИХ ФОРМ.pdf200.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.