Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964
Назва: | Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів |
Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна Деркач, А. К. |
Ключові слова: | кухар-кондитер позаурочні та позанавчальні заходи професійна підготовка майстер-класи фестивалі конкурси гуртки професійного спрямування виставки |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Вдовенко О. І., Деркач А. К. Використання позаурочних і познавальних форм навчання у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2014. Вип. 117. С. 254 –258. |
Короткий огляд (реферат): | У статті аналізуються організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм, спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи, фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Чернігівським центром професійно-технічної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2964 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВИКОРИСТАННЯ ПОЗАУРОЧНИХ І ПОЗАНАВЧАЛЬНИХ ФОРМ.pdf | 200.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.