Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-22T17:50:47Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-22T17:50:47Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Вдовенко О. І. Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності / О. І.Вдовенко // Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. – Київ, 2018. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2967 | - |
| dc.description.abstract | Стаття присвячена теоретичному дослідженню педагогічних умов формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність поняття «конкурентоспроможність». Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню готовності до конкурентоспроможності кухарів-кондитерів. Доводиться, що формування якостей конкурентоспроможності в процесі навчання є другою за значенням після отримання знань, умінь і навичок складовою професійного успіху. | en_US |
| dc.publisher | Науковий часопис національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова | en_US |
| dc.subject | готовність | en_US |
| dc.subject | педагогічні умови | en_US |
| dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
| dc.subject | професійна підготовка | en_US |
| dc.subject | професійні здібності | en_US |
| dc.title | Педагогічні умови формування готовності кухарів-кондитерів до конкурентоспроможності | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ КУХАРІВ-.pdf | 344,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.