Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3431
Назва: Використання веб-квест технології у навчання другої іноземної мови на старших курсах мовного ВНЗ мови
Автори: Уланович, Наталія Юріївна
Ключові слова: веб-квест
вищий навчальний заклад
іноземна мова
Дата публікації: 2013
Видавництво: Компетентнісно-діяльнісні технології навчання іноземної та рідної мови у середній і вищій школі : зб. матер. наук.-практ. конф.
Бібліографічний опис: Уланович Н.Ю. Використання веб-квест технології у навчання другої іноземної мови на старших курсах мовного ВНЗ мови. Компетентнісно-діяльнісні технології навчання іноземної та рідної мови у середній і вищій школі : зб. матер. наук.-практ. конф. / за ред. к.п.н., доц. Іванишиної В.П. Чернігів: ЧДТУ, 2013. С. 112 - 114.
Короткий огляд (реферат): В умовах модернізації системи національної освіти та швидкого збільшення об'єму інформації, який підлягає засвоєнню в період навчання у вищому навчальному закладі, важливого значення набувають інноваційні технології та методики навчання, які зорієнтовані не тільки на засвоєння знань, але й на формування умінь самостійного пошуку та перетворення інформаційного середовища. Оскільки сучасним та популярним джерелом інформації є інтернет-ресурси, то й новітні технології навчання (іноземної мови, зокрема) передбачають активну роботу з веб-ресурсами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3431
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.