Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3586
Назва: Використання документів при вивченні столипінської аграрної реформи на уроці з історії рідного краю в 10 класі
Автори: Герасимчук, Надія
Герасимчук, Олександр Михайлович
Ключові слова: історичні джерела
документи
використання документів при вивченні історії
учні
Дата публікації: 2010
Видавництво: Матеріали науково-практичної конференції «Перші Фльорівські читання»
Бібліографічний опис: Герасимчук Н., Герасимчук О.М. Використання документів при вивченні столипінської аграрної реформи на уроці з історії рідного краю в 10 класі / Герасимчук Н., Герасимчук О.М. // Матеріали науково-практичної конференції «Перші Фльорівські читання» (12 жовтня 2010 р.) – Чернігів: ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка, 2010. – С. 74–79.
Короткий огляд (реферат): Як відомо, до історичних джерел належить все створене людиною, у тому числі результати її взаємодії з навколишнім середовищем, а також предмети матеріальної культури, звичаї, обряди, пам'ятки писемності. У широкому сенсі пам'ятки писемності в методиці називають документами. Ще в 1863 р. відомий методист професор М. Сгасюлевич висловив думку, що для історичної освіти учнів набаїато більше значення маг безпосереднє знайомство учнів із джерелами історичного знання (документами), ніж робота з підручником. Він запропонував вести заняття із застосуванням реального методу, заснованого на роботі з першоджерелами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3586
Розташовується у зібраннях:Науково-практична конференція



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.