Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4295
Назва: З досвіду створення мультимедійних презентацій до лекційного курсу з дисципліни "Анатомія людини з основами спортивної морфології"
Автори: Жара, Ганна Іванівна
Ключові слова: мультимедійна презентація
методичне забезпечення
принципи побудови презентацій
адаптація
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник ЧНПУ
Бібліографічний опис: Жáра Г. І. З досвіду створення мультимедійних презентацій до лекційного курсу з дисципліни "Анатомія людини з основами спортивної морфології". Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка; гол. ред. М. О. Носко. Чернігів : ЧНПУ, 2012. Вип. 98. Т. ІV. С. 274–279.
Серія/номер: Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт;
Короткий огляд (реферат): У статті наведено досвід створення та використання мультимедійних презентацій як складової методичного забезпечення лекційного курсу з дисципліни "Анатомія людини з основами спортивної морфології" для студентів факультету фізичного виховання. Сформульовано основні принципи побудови мультимедійної презентації, розглянуто методичні особливості представлення наочного матеріалу, показано переваги мультимедійної системи як засобу навчання в умовах адаптації студентів-першокурсників до умов навчання у ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4295
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.