Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4692
Назва: Проблеми втілення основ здорового способу життя та технологій покращення здоров’я в українській освіті
Автори: Козерук, Юлія Володимирівна
Хлебурад, В. В.
Дудоров, О. М.
Качаровська, О. В.
Ключові слова: здоров’я
фізична культура
виховання
гарне самочуття
здоровий спосіб життя
освіта
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Козерук Ю. В., Хлебурад В. В., Дудоров О. М., Качаровська О. В. Проблеми втілення основ здорового способу життя та технологій покращення здоров’я в українській освіті. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка (Серія : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт). Чернігів : ЧНПУ, 2016. Вип. 139. Т. 2. С. 76-79.
Короткий огляд (реферат): Зауважено про те, що в останні часи здоров’я людей в Україні значно погіршується. За даними Міністерства охорони здоров’я України спостерігається, що понад 50% молодих людей мають проблеми зі здоров’ям. Зазначено про важливість формування здорового способу життя молодого покоління, адже саме вони створюватимуть майбутнє країни. Вкрай важливо це для студентської молоді, котрі не тільки зобов’язані мати міцне здоров’я, а й вести здоровий спосіб життя, тому що саме вони в найближчі часи будуть визначати через власний добробут – благополуччя суспільства, складати його професійну міць, виховувати дітей, надавати їм приклад, вчити як піклуватися за своїм здоров’ям та сприяти його покращенню.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4692
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.