Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4979
Назва: Виховання толерантності у студентської молоді в умовах оновлення національної системи освіти
Автори: Шакура, Юлія Олександрівна
Ключові слова: толерантність
студентська молодь
національна система освіти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Шакура Ю. О. Виховання толерантності у студентської молоді в умовах оновлення національної системи освіти. Теорія і практика професійної підготовки сучасного фахівця : наук.-метод. зб. / відпов. ред. і упор. О. М. Кочерга. Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2019. Вип. 3(10). С. 67-74.
Короткий огляд (реферат): Національна програма виховання студентської молоді в Україні є важливою і дієвою науковою основою реалізації державної політики у сфері освіти, в якій визначено стратегію виховання підростаючого покоління в умовах становлення громадянського суспільства незалежної України. Основними стратегічними напрямами державної політики у сфері освіти визначено : побудова ефективної системи національного виховання, розвиток і соціалізація молоді, формування безпечного освітнього середовища, розвиток наукової та інноваційної діяльності в освіті тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4979
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.