Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/515
Назва: Зміст професійної компетентності керівника гуртка англійської мови дошкільного навчального закладу
Автори: Кміть, Олена Володимирівна
Ключові слова: керівник гуртка англійської мови
англійська мова
дошкільний навчальний заклад
Дата публікації: 2015
Видавництво: Обласна науково-практична конференція
Бібліографічний опис: Кміть О. В. Зміст професійної компетентності керівника гуртка англійської мови дошкільного навчального закладу // Педагогічна спадщина Тимофія Григоровича Лубенця в контексті модернізації освіти в Україні: зб. матер. Обласної наук.-практ. конференції. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. - С. 88-94.
Короткий огляд (реферат): Процес глобалізації, входження України до світового освітнього простору, її участь у Болонський конвенції висуває високі вимоги до володіння іноземною, зокрема англійською мовою. З метою досягнення нової якості загальної освіти у багатьох державних та приватних дошкільних закладах вводиться вивчення англійської мови дітей віком 4-6 років на факультативній основі, що свідчить про потребу у спеціалістах, компетентних у галузі раннього навчання іноземної мови. Таким чином, існує соціальне замовлення на підготовку компетентних педагогічних кадрів, готових запроваджувати інноваційні моделі у дошкільну освітню практику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/515
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.