Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5354
Назва: Роль технічної творчості у формуванні комплексу професійних якостей майбутніх педагогів
Автори: Говоров, Євгеній Миколайович
Ключові слова: технічна творчість
технічне мислення
технічна діяльність
технічні здібності
розвиток здібностей
професійні якості
професійна підготовка майбутніх педагогів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Говоров Є.М. Роль технічної творчості у формуванні комплексу професійних якостей майбутніх педагогів / Говоров Є.М. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка - (серія: Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2017. – Вип. 149. – С. 199–202.
Короткий огляд (реферат): У статті аналізується роль технічної діяльності та технічної творчості у системі професійної підготовки майбутніх педагогічних працівників. Автор розглядає фактори які впливають на формування комплексу якостей, притаманних та необхідних майбутньому викладачу технологій. Зокрема автор статті підкреслює важливість розвитку елементів творчості та розглядає методику розвитку творчих здібностей як не від’ємну ланку по формуванню комплексу професійних якостей майбутніх педагогічних працівників. В цьому контексті автор наголошує що творча діяльність особливо важлива для майбутніх учителів технологій як складова їх професійних компетенцій. На при кінці статті автор робить висновки що технічна творчість спонукає до розвитку у людини ряду здібностей, розвиває технічне мислення, та формує ряд професійних якостей. В свою чергу це сприяє формуванню ще більшої системи –професійної культури майбутніх педагогів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5354
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.