Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дрозденко, Наталія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-31T13:40:37Z | - |
dc.date.available | 2020-01-31T13:40:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бондар Н. О., Дрозденко Н. М. Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі»/ Бондар Н. О., Дрозденко Н. М.// Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – Чернігів, 2018. – Вип. 155. – С. 154-158. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541 | - |
dc.description.abstract | У статті розкривається значення міжпредметних зв’язків як ефективного засобу активізації пізнавальної діяльності студентів при вивченні нормативної дисципліни «Технологічне обладнання харчової галузі». Представлена класифікація міждисциплінарних зв’язків з урахуванням системності навчально-виховного процесу у вищій школі. Звертається увага на переваги змістовно-інформаційних міжпредметних зв’язків при вивченні загальних питань курсу. Наводяться приклади різнорівневого використання міжпредметних зв’язків з навчальними дисциплінами при підготовці бакалаврів професійної освіти. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | міжпредметні зв’язки | en_US |
dc.subject | навчальний процес | en_US |
dc.subject | координація | en_US |
dc.subject | інтеграція | en_US |
dc.subject | мотивація | en_US |
dc.subject | змістовно-інформаційні міждисциплінарні зв’язки | en_US |
dc.subject | технологічне обладнання харчової галузі | en_US |
dc.title | Методичні шляхи реалізації міжпредметних зв’язків при вивченні «технологічного обладнання харчової галузі | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
36.pdf | 520.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.