Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/555
Назва: Застосування фітнес-технологій на уроках фізичної культури у закладах початкової освіти
Автори: Носко, Юлія Миколаївна
Ключові слова: молодший школяр
фітнес-технології
фізична культура
заклад початкової освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Носко Ю. М. Застосування фітнес-технологій на уроках фізичної культури у закладах початкової освіти/ Носко Ю. М.// Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка – Чернігів, 2018. – Вип. 154. Т. 1 – С. 141-144.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена теоретичному аналізу застосування фітнес-технологій на уроках фізичної культури у закладах початкової освіти. У роботі розкривається сутність сучасних фітнес-технологій, які можна використовувати у закладах початкової освіти. Проаналізовано ефективність впливу фітнес-технологій на організм дитини та профілактику різних захворювань. Сучасна програма з використання фітнес-технологій спрямована на підвищення інтересу учнів до уроку фізичної культури і прилучення їх до систематичних занять фізичними вправами, сприяє оптимізації освітнього процесу та підвищенню рівня фізичної підготовленості. Використання сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій у процесі фізичного виховання дає змогу дитині швидше і якісніше оволодіти новими вміннями та навичками, які сприяють підвищенню рівня фізичної підготовленості та фізичної працездатності школярів. Характерною рисою сучасної концепції шкільного фізичного виховання є підвищення ролі освітньої спрямованості навчання як однієї з умов успішного формування фізичної культури особистості. Для цього потрібно прищеплювати знання, формувати уміння і навички, зацікавлювати дітей, особливо у закладах освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/555
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.