Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінько, Наталія Петрівна-
dc.contributor.authorПриходько, Р. М.-
dc.date.accessioned2020-10-06T06:54:12Z-
dc.date.available2020-10-06T06:54:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМінько Н. П., Приходько Р. М. Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. 2018. Вип. 58. С. 25-31.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554-
dc.description.abstractУ статті розглядається структура професійної підготовки майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Опираючись на дослідження вітчизняних та зарубіжних вчених, автори намагаються прослідкувати особливості фахової підготовки в педагогічній сфері, теоретичні, методичні і організаційні засади формування і розвитку фахової майстерності майбутнього вчителя. Звертається увага на особливості навчально-виховного процесу майбутніх учителів технологій у закладі вищої педагогічної освіти. Розглянуто зміст професійної компетентності вчителя технологій для реалізації профільного навчання в загальноосвітньому навчальному закладі.en_US
dc.publisherУманський державний педагогічний університет імені Павла Тичиниen_US
dc.subjectпрофесійна підготовкаen_US
dc.subjectпрофесійна компетентністьen_US
dc.subjectфахова підготовкаen_US
dc.subjectпрофільне навчанняen_US
dc.titleПідготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.