Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мінько, Наталія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Приходько, Р. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-06T06:54:12Z | - |
dc.date.available | 2020-10-06T06:54:12Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Мінько Н. П., Приходько Р. М. Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. 2018. Вип. 58. С. 25-31. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5554 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається структура професійної підготовки майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі. Опираючись на дослідження вітчизняних та зарубіжних вчених, автори намагаються прослідкувати особливості фахової підготовки в педагогічній сфері, теоретичні, методичні і організаційні засади формування і розвитку фахової майстерності майбутнього вчителя. Звертається увага на особливості навчально-виховного процесу майбутніх учителів технологій у закладі вищої педагогічної освіти. Розглянуто зміст професійної компетентності вчителя технологій для реалізації профільного навчання в загальноосвітньому навчальному закладі. | en_US |
dc.publisher | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | en_US |
dc.subject | професійна підготовка | en_US |
dc.subject | професійна компетентність | en_US |
dc.subject | фахова підготовка | en_US |
dc.subject | профільне навчання | en_US |
dc.title | Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підготовка майбутніх учителів технологій до викладання кулінарії в старшій школі.pdf | 490.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.