Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5622
Назва: Хижняков В. Чернігівська старовина / підгот. до друку і вступ. ст. О.Б. Коваленка, А.Л. Курданова, О.Я. Рахна. Чернігів : Десна Поліграф, 2016. 352 с.
Автори: Демченко, Т.
Шара, Любов Миколаївна
Ключові слова: видання
В. Хижняков
чернігівські старожитності
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сіверянський літопис
Бібліографічний опис: Демченко Т., Шара Л. М. Хижняков В. Чернігівська старовина / підгот. до друку і вступ. ст. ОБ Коваленка, АЛ Курданова, ОЯ Рахна. Чернігів : Десна Поліграф, 2016. 352 с. Сіверянський літопис. 2017. №5. С. 177-179.
Короткий огляд (реферат): Поява нового видання на полиці, яку можна умовно назвати «література про чернігівські старожитності»,–небуденна подія для всіх, хто цікавиться історією рідного краю. На цей раз читачам запропонували добірку вибраних творів Василя Хижнякова–голови міської думи Чернігова (по-сучасному–мера), голови губернської земської управи. І вже в цьому виборі упорядниками автора та його доробку криється, як на нас, їхнє розуміння актуальності даної книги–в умовах, коли в країні здійснюється реформа, покликана розширити права місцевих громад і відповідно повноваження їхніх виборних владних органів,–показати у всій красі постать і справи керівника міського та губернського рівнів, котрий може вважатися якщо не еталоном громадського діяча, то принаймні гідним взірцем для наслідування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5622
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хижняков В. Чернігівська старовина.pdf70.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.