Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077| Назва: | Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці |
| Автори: | Плуток, Олена Вікторівна |
| Ключові слова: | українська народна кухня обслуговуюча праця учні трудове навчання |
| Дата публікації: | 2001 |
| Видавництво: | Вісник Чернігівського державного педагогічного університету |
| Бібліографічний опис: | Плуток О. В. Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету. Чернігів : ЧДПУ, 2001. Вип. 6. С. 33-34. |
| Серія/номер: | Педагогічні науки; |
| Короткий огляд (реферат): | Трудове навчання сприяє всебічному розвитку особистості учня, шо включає в себе також виховання національної свідомості, любові до своєї землі, до свого народу. Для вирішення такої задачі вчитель трудового навчання, і зокрема вчитель обслуговуючої праці, повинен мати відповідні знання та навички. Формуванню таких знань та навичок в системі підготовки майбутніх вчителів обслуговуючої праці в значній мірі сприяє курс "Українська народна кухня”. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6077 |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Роль курсу «Українська народна кухня» в підготовці вчителя обслуговуючої праці.pdf | 42,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.