Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плуток, Олена Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T13:58:00Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T13:58:00Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Плуток О.В. Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т .Г. Шевченка. Чернігів, 2003. Вип.18. С. 62-63. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6150 | - |
dc.description.abstract | Трудове навчання в порівнянні з іншими навчальними предметами має більш ширші можливості для визначення інтересів, нахилів, здібностей у різних видах трудової діяльності Навчання за модулем “Культура харчування. Технологія приготування страв” передбачає формування в учнів уявлення про професії робітників підприємств громадського харчування. | en_US |
dc.publisher | Вісник Чернігівського державного педагогічного університету | en_US |
dc.subject | громадське харчування | en_US |
dc.subject | обслуговуюча праця | en_US |
dc.subject | учні | en_US |
dc.subject | трудове навчання | en_US |
dc.subject | культура харчування | en_US |
dc.title | Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка : науковий журнал |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Учням про професії робітників громадського харчування на заняттях обслуговуючої праці.pdf | 57,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.