Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172| Назва: | Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві |
| Автори: | Савченко, Олеся Миколаївна Сиза, Ольга Іллівна Коваленко, М. С. Купчик, Олена Юріївна |
| Ключові слова: | паростки пшениці мікроелементи вітаміни якість хліба |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | Технічні науки та технології : науковий журнал |
| Бібліографічний опис: | Савченко О. М., Сиза О. І., Коваленко М. С., Купчик О. Ю. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві. Технічні науки та технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університетт. Чернігів : ЧНТУ, 2016. № 1 (3). С. 234-239. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6172 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.