Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлоха, Алла Костянтинівна-
dc.contributor.authorСимонова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2020-12-10T07:08:48Z-
dc.date.available2020-12-10T07:08:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБлоха А. К., Симонова Н. А., Мехед О. Б. Вміст дієнових коньюгатів в печінці коропа за дії полютантів. Біологічні дослідження 2019 : Зб. наук. праць. Житомир : 2019. С. 141-144.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6519-
dc.description.abstractВивчено вплив полютантів на стан процесів ПОЛ в організмі риб, виявлено інтенсифікацію процесів перекисного окиснення ліпідів. Підвищення ефективності системи антиоксидантного захисту в організмі риб у відповідь на інтенсифікацію ПОЛ є нормальним механізмом знешкодження продуктів перекисного окиснення ліпідів та важливим елементом адаптації до екологічних змін у навколишньому водному середовищі. Ініціація вільнорадикального окиснення та утворення його продуктів є індивідуальною як для кожної з досліджуваних груп риб, так і для кожної з тканин. У печінці вміст всіх трьох досліджуваних продуктів ПОЛ вірогідно вищий на інші органи.en_US
dc.publisherБіологічні дослідження 2019 : Збірник наукових працьen_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectдієнові коньюгатиen_US
dc.subjectпечінкаen_US
dc.subjectполютантиen_US
dc.titleВміст дієнових коньюгатів в печінці коропа за дії полютантівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вміст дієнових коньюгатів в печінці коропа за дії полютантів.pdf437.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.