Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/669
Назва: Саsy-study як інтерактивна форма навчання в професійно-технічних навчальних закладах
Автори: Рекун, Оксана Олегіївна
Пригодій, Алла Володимирівна
Ключові слова: метод case-study
ПТНЗ
інтерактивне навчання
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Рекун О. О., Пригодій А. В. Саsy-study як інтерактивна форма навчання в професійно-технічних навчальних закладах. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка. Чернігів : ЧНПУ, 2017. Вип. 144. С. 196–198.
Короткий огляд (реферат): У даній статті повідомляється ефективність застосування case-study технологій як інтерактивної форми навчання в ПТНЗ. Метод кейсів гармонійно вплітається в освітній процес, доповнює його всілякими життєвими деталями, наближає до навколишньої дійсності, має реальні передумови для формування успішної діяльності учня. Таке навчання розвиває розуміння й здатність мислити на мові основних проблем, з якими стикаються учні у повсякденній діяльності. Особливість методу Сase-study є створення проблеми, яка є в реальному житті. Користуючись цим методом ми можемо сформувати ключові професійні компетентності майбутніх робітників у процесі навчання. Головну роль в статті відведено аналізу кейс-технологій в освітньому процесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/669
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.