Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6726
Назва: Вплив стану здоров’я учнів на успішність в навчальній діяльності
Автори: Мішустіна, В. С.
Мехед, Ольга Борисівна
Ключові слова: стан здоров’я учнів
успішність
навчальна діяльність
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Бібліографічний опис: Мішустіна В. С., Мехед О. Б. Вплив стану здоров’я учнів на успішність в навчальній діяльності. Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2020) : І міжнародна наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 17 грудня 2020 р.) : тези доповідей. Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020. С. 26-27.
Короткий огляд (реферат): Стан здоров’я школярів є одним із основних факторів які впливають на успішність учнів у навчальній діяльності. Здоров’язберігаюча поведінка включає не тільки відповідальне ставлення до власного здоров’я, але і виховання в учнів культури здоров’я, мотивації на здоровий спосіб життя, негативного ставлення до шкідливих звичок. За результатами дослідження учні незалежно від рівня успішності скоріше задоволені якістю викладання та умовами навчання, ніж не задоволені, що вказує на створення навчальним закладом необхідних умов для забезпечення оптимального функціонального стану організму дитини та підтримки стійкого рівня його працездатності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6726
Розташовується у зібраннях:Науково-практична конференція



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.