Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6763
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСимонова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorМехед, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2021-01-14T15:42:38Z-
dc.date.available2021-01-14T15:42:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСимонова Н. А., Мехед О. Б. Комбінований вплив ксенобіотиків на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів в тканинах коропа лускатого. Біологічні дослідження 2018: зб. наук. пр. Житомир : ПП Рута, 2018. С. 266-267.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6763-
dc.description.abstractПри вивченні впливу йонів Pb2+ та ПАР на вміст продуктів ПОЛ в організмі риб спостерігали підвищення вмісту останніх, що свідчить про інтенсифікацію процесів перекисного окиснення ліпідів. Ініціація окиснення та утворення його продуктів є індивідуальним як для кожної з досліджуваних тканин. У печінці вміст всіх трьох досліджуваних продуктів ПОЛ вірогідно вищий, порівняно із тканиною скелетних м‘язів. На нашу думку це обумовлено особливостями її метаболічної активності.en_US
dc.publisherБіологічні дослідження 2018: зб. наук. пр.en_US
dc.subjectважкі металиen_US
dc.subjectповерхнево-активні речовиниen_US
dc.subjectкороп лускатийen_US
dc.titleКомбінований вплив ксенобіотиків на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів в тканинах коропа лускатогоen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.