Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6763
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Симонова, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Мехед, Ольга Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-14T15:42:38Z | - |
dc.date.available | 2021-01-14T15:42:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Симонова Н. А., Мехед О. Б. Комбінований вплив ксенобіотиків на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів в тканинах коропа лускатого. Біологічні дослідження 2018: зб. наук. пр. Житомир : ПП Рута, 2018. С. 266-267. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6763 | - |
dc.description.abstract | При вивченні впливу йонів Pb2+ та ПАР на вміст продуктів ПОЛ в організмі риб спостерігали підвищення вмісту останніх, що свідчить про інтенсифікацію процесів перекисного окиснення ліпідів. Ініціація окиснення та утворення його продуктів є індивідуальним як для кожної з досліджуваних тканин. У печінці вміст всіх трьох досліджуваних продуктів ПОЛ вірогідно вищий, порівняно із тканиною скелетних м‘язів. На нашу думку це обумовлено особливостями її метаболічної активності. | en_US |
dc.publisher | Біологічні дослідження 2018: зб. наук. пр. | en_US |
dc.subject | важкі метали | en_US |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | en_US |
dc.subject | короп лускатий | en_US |
dc.title | Комбінований вплив ксенобіотиків на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів в тканинах коропа лускатого | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Комбінований вплив ксенобіотиків на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів в тканинах коропа лускатого.pdf | 348.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.