Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6966
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнченко, Виктор Алексеевич-
dc.contributor.authorЯнченко, Віктор Олексійович-
dc.contributor.authorЩемченко, А. М.-
dc.contributor.authorЛозинскнй, М. О.-
dc.date.accessioned2021-02-01T10:59:17Z-
dc.date.available2021-02-01T10:59:17Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationЯнченко В. А., Щемченко А. М., Лозинскнй М. О. Новые производные 4-амино-5-R-4н-1,2,4-триазол-3-тиола. Украинский химический журнал. 2002. Т. 68. № 12. С. 76-80.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6966-
dc.description.abstractАлкилированием 4-амино-5-К-4Н-1,2,4-триазол-3-тиола замещенными фенацилбромидами в этилацетате синтезирован ряд производных 7Н-(1,2,4]триазоло[3,4-6][1,3,4]тиадиазина. При обработке исходных аминотиолов эфиром монохлоруксусной кислоты, а также а-хлорацетанилидами были выделены соответственно эфир и N 1-ариламиды 2-(4-амино-5-Я-4Н-1,2,4- триазолил-3-сульфанил) уксусной кислоты. При обработке хлорокисью фосфора последние цикдизуются в соответствующие 3-алкил-6-арилоамино-7Н-[1,2,4]триазоло[3,4-6][1,3,4]гиадиазины. При обработке 4-амино-5-Я-4Н-1,2,4-триазол-З-тиола избытком а-хлорацстанилида выделен продукт двойного алкилирования как по атому серы, так и по второму положению системы. Кипячением этил 2-(4-амино-5-фенил-4Н-1,2,4-триазол-3-илсульфанил)ацетата с 2,5-диметокситетрагидрофураном в уксусной кислоте получен этил 2-(5-фенил-4-(1Н-1-пирролил)-4Н-1,2,4-триазол-3-илсульфанил]ацетат.en_US
dc.publisherУкраинский химический журналen_US
dc.subjectпроизводные 4-амино-5-R-4н-1,2,4-триазол-3-тиолаen_US
dc.subjectаминотиолыen_US
dc.titleНовые производные 4-амино-5-R-4н-1,2,4-триазол-3-тиолаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новые производные 4-амино-5-R-4н-1,2,4-триазол-3-тиола .pdf6.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.