Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192
Назва: | Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії |
Автори: | Купчик, Олена Юріївна |
Ключові слова: | міцелярна рідинна хроматографія консерванти парабени |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Науковий вісник Східноєвропейського національного університету |
Бібліографічний опис: | Купчик О. Ю. Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Хімічні науки. 2014. № 20. С. 3-8. |
Серія/номер: | Хімічні науки; |
Короткий огляд (реферат): | Описано методику міцелярної рідинної хроматографіі для розділення і визначення n-гідроксибензойної кислоти, метил-, етил-, пропіл- та бутилпарабенів. Розділення ефективне при використанні рухомої фази: додецилсульфат натрію (c = 0,05 моль/л), 1-бутанол (φ = 3 %), хлоридна кислота (рН ≈ 3) на октадецил-силікагелі при 254 нм за 23 хвилини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7192 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення консервантів у продуктах харчування методом міцелярної рідинної хроматографії.pdf | 206.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.