Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7220
Назва: Біологічні основи здорового способу життя та індивідуального здоров’язбереження учасників освітнього процесу
Автори: Мехед, Ольга Борисівна
Ключові слова: здоровий спосіб життя
здоров’язбереження
мотиваційне підгрунтя
біосоціальна сутність людини
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київ : КиМУ
Бібліографічний опис: Мехед О. Б. Біологічні основи здорового способу життя та індивідуального здоров’язбереження учасників освітнього процесу. Формування компетентності індивідуального здоров’язбереження: теорія і практика в освітніх процессах : монографія [наук. ред.: Воскобойнікова Г.Л.]. У 2-х т. Т. І. Київ : КиМУ, 2021. С. 174-184.
Короткий огляд (реферат): Становлення системи підтримки здорового способу життя розглядається в парадигмі переосмислення в системі освіти та виховання молоді питання мотивації з метою набуття знань, що дозволяють здійснювати гармонійний розвиток згідно умов сьогодення. Обгрунтовано необхідність створення учнівській та студентській молоді в закладах освіти мотиваційного та практичного підґрунтя до активної рухової діяльності, яке б дозволило сформувати стійкі переконання пріоритетності питань індивідуального здоров’я, високої працездатності та довголіття. Охарактеризовано системний підхід до розв’язання проблеми підтримання здоров’я населення передбачає врахування біологічних основ та біосоціальної сутності людини при формуванні мотивації до ведення здорового способу життя, а також означає залучення до вирішення означеної потреби не лише галузі охорони здоров’я, але й освіти, культури, соціальної роботи тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7220
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.