Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7313
Назва: Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до використання казкотерапії у вихованні молодших школярів
Автори: Юдіна, Олена Олександрівна
Ключові слова: майбутні вчителі музичного мистецтва
казкотерапія
молодші школярі
музичне мистецтво
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Юдіна О. О. Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до використання казкотерапії у вихованні молодших школярів : кваліфікаційна магістр. р-та студентки VI курсу, 66 групи, спец.: 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / наук. керівник: канд. мистецтвознавства, доцент, проф. кафедри мистецьких дисциплін О. П. Васюта; Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра мистецьких дисциплін. Чернігів, 2019. 91 с.
Короткий огляд (реферат): Традиційна підготовка майбутніх учителів, орієнтована на формування знань, умінь і навичок, усе більше відстає від сучасних вимог, де основою освіти повинні стати не стільки навчальні дисципліни, скільки засоби мислення й діяльності. Модернізувати навчально-виховний процес можливо, поєднуючи традиційні методи й інноваційні освітні технології, до яких належить казкотерапія. Це ефективний метод арт-терапії який можна використовувати у роботі з молодшими школярами з метою виховання і разом з тим покращення їх фізичного та психологічного стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7313
Розташовується у зібраннях:спец.: 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.