Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7327
Назва: Підготовка майбутніх вихователів дітей дошкільного віку до морального виховання дошкільників засобами казки
Автори: Арапіна, Анна Юріївна
Ключові слова: майбутні вихователі
дошкільний вік
моральне виховання
казка
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Арапіна А. Ю. Підготовка майбутніх вихователів дітей дошкільного віку до морального виховання дошкільників засобами казки : кваліфікаційна магістр. р-та студентки VI курсу, 63 групи, спец.: 012 «Дошкільна освіта» / наук. керівник: к. пед. н., доцент І. С. Турчина; Факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, Кафедра дошкільної та початкової освіти. Чернігів, 2020. 124 с.
Короткий огляд (реферат): Одним з пріоритетних завдань є моральне виховання дітей, яке сприяє розумінню і засвоєнню ними норм та правил моралі, формує їх моральну культуру, прищеплює відчуття приналежності до конкретної нації, її цінностей та до людства загалом. Тому увага педагога має зосереджуватися у тому числі і на морально-духовному здоров'ї дитини задля сприянню розвитку її індивідуальності. Серед найдавніших та найдієвіших засобів морального виховання дошкільників виділяється казка. Її метою є перетворення негативних образів на позитивні, формування ціннісного ставлення до себе та інших людей, розвиток моральних почуттів та переживань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7327
Розташовується у зібраннях:спец.: 012 "Дошкільна освіта"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.