Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бібчук, Катерина В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T12:37:28Z | - |
dc.date.available | 2021-11-26T12:37:28Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Бібчук К.В., Жиденко А.О. Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази в організмі коропа за умов гербіцидного навантаження. Сучасні проблеми водних екосистем : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпропетровськ, 18 жовтня 2007 р.). Дніпропетровськ, 2007. С.6-7. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7535 | - |
dc.description.abstract | У наш час загальна кількість речовин, що містяться у стоках різного походження, перевищує 10 тисяч. Все гострішою стає проблема забруднення навколишнього середовища, і зокрема внутрішніх водойм, засобами хімізації сільськогосподарського виробництва. В умовах посилення антропогенного впливу на водні екосистеми особливої уваги набуває необхідність вивчання процесів адаптації гідробіонтів до змін природних умов існування. Для процесів адаптації важливу роль грає білковий обмін, так як він пов'язаний з оновленням структури організму риби, а амінокислоти - це структурні одиниці, що утворюють білки. | en_US |
dc.publisher | Дніпропетровськ | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | гербіциди | en_US |
dc.subject | амінокислоти | en_US |
dc.subject | водні екосистеми | en_US |
dc.title | Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази в організмі коропа за умов гербіцидного навантаження | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази в організмі коропа за умов гербіцидного навантаження.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.