Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бібчук, Катерина В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-29T09:54:03Z | - |
dc.date.available | 2021-11-29T09:54:03Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Бібчук К.В., Жиденко А.О. Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази у тканинах коропа за умов впливу гербіцидів, концентрація яких становить 2 і 4 ГДК. Молодь і поступ біології : збірник тез IV Міжн. наук. конф. студ. і аспір. Львів, 2008. С. 415-416. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7536 | - |
dc.description.abstract | Останнім часом спостерігається погіршення екологічного стану водойм України через надходження зі стоками забруднюючих речовин, у тому числі й гербіцидів. У зв’язку з цим постає необхідність вивчити фізіологічний статус риб, які є важливим компонентом водних екосистем. Мета нашої роботи вивчити вплив гербіцидів зенкеру і раундапу в концентрації 2 і 4 ГДК на активність ферментів аланін- (АлАТ, К.Ф.2.6.1.1) і аспартатамінотрансферази (АсАТ, К.Ф.2.6.1.2) у сироватці крові та пецінці дворічок коропа. | en_US |
dc.publisher | Молодь і поступ біології : збірник тез | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | водні екосистеми | en_US |
dc.subject | гербіциди | en_US |
dc.subject | раундап | en_US |
dc.title | Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази у тканинах коропа за умов впливу гербіцидів, концентрація яких становить 2 і 4 ГДК | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зміни активності аланін- і аспартатамінотрансферази у тканинах коропа за умов впливу гербіцидів, концентрація яких становить 2 і 4 ГДК.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.