Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T10:43:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-08T10:43:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Лапицька Н. В. Технологія напоїв, екстрактів та концентратів : навч. посіб. для студ. закладів вищої освіти / за ред. доктора техн. наук, проф. О. І. Сизої. Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка, 2021. 217 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572 | - |
dc.description.abstract | Посібник складено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра харчові технології та інженерія. Він містить відомості про сировину, що використовується для виробництва соків, безалкогольних напоїв загального та профілактичного призначення, екстрактів і концентратів, методи її зберігання. Висвітлені також дані щодо особливостей технологічного процесу виробництва соків, екстрактів, концентратів, безалкогольних і тонізуючих напоїв. Розглянуті правила охорони праці, яких мають дотримуватись працівники консервної та безалкогольної промисловості. Оволодіння наведенною інформацією є важливою компетентністю майбутнього інженера-технолога харчових виробництв. | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | напої | en_US |
dc.subject | екстракти | en_US |
dc.subject | концентрати | en_US |
dc.subject | харчова технологія та інженерія | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.subject | майбутній інженер-технолог харчового виробництва | en_US |
dc.title | Технологія напоїв, екстрактів та концентратів | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.