Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2021-12-08T10:43:37Z-
dc.date.available2021-12-08T10:43:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Технологія напоїв, екстрактів та концентратів : навч. посіб. для студ. закладів вищої освіти / за ред. доктора техн. наук, проф. О. І. Сизої. Чернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченка, 2021. 217 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7572-
dc.description.abstractПосібник складено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра харчові технології та інженерія. Він містить відомості про сировину, що використовується для виробництва соків, безалкогольних напоїв загального та профілактичного призначення, екстрактів і концентратів, методи її зберігання. Висвітлені також дані щодо особливостей технологічного процесу виробництва соків, екстрактів, концентратів, безалкогольних і тонізуючих напоїв. Розглянуті правила охорони праці, яких мають дотримуватись працівники консервної та безалкогольної промисловості. Оволодіння наведенною інформацією є важливою компетентністю майбутнього інженера-технолога харчових виробництв.en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧK імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectнапоїen_US
dc.subjectекстрактиen_US
dc.subjectконцентратиen_US
dc.subjectхарчова технологія та інженеріяen_US
dc.subjectсировинаen_US
dc.subjectмайбутній інженер-технолог харчового виробництваen_US
dc.titleТехнологія напоїв, екстрактів та концентратівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія напоїв, екстрактів та концентратів.pdf3.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.