Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБережняк, К. О.-
dc.contributor.authorКоваленко, А. А.-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2022-02-07T19:37:51Z-
dc.date.available2022-02-07T19:37:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В. Пошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних вин. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 8-9.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7660-
dc.description.abstractНа початку самостійності України були втрачені обсяги виробництва вин із плодів і ягід. Це було викликано зловживанням виробників щодо переробки падалиці, що поряд із здешевшенням напою, призводить до зниження показників його якості. Проте Україна, зокрема північні і центральні її регіони, багата на врожаї різних плодів та ягід, щоробить цю сировину перспективною для виробництва вин.en_US
dc.publisherКрок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тезen_US
dc.subjectазотне живленняen_US
dc.subjectдріжджіen_US
dc.subjectвиноen_US
dc.subjectсадівництвоen_US
dc.titleПошук шляхів подолання нестачі азотного живлення для дріжджів при виробництві плодово-ягідних винen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бережняк К. О., Коваленко А. А., Лапицька Н. В..pdf188.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.