Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661
Назва: Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв
Автори: Блудча, В. О.
Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: безалкогольні напої
вода
Дата публікації: 2021
Видавництво: Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез
Бібліографічний опис: Блудча В. О., Лапицька Н. В. Можливість використання води з чернігівського водогону для виробництва безалкогольних напоїв. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : зб. тез доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів і молодих учених (24 листоп. 2021 р., м. Чернігів). Чернігів : НУЧК ім. Т. Г. Шевченка, 2021. C. 9.
Короткий огляд (реферат): Безалкогольні напої щоденно споживаються всіма верствами населення. Слід зазначити, що все більшої популярності серед їх асортименту набувають ферментовані напої та квас в силу натуральності свого складу. Основною сировиною при виробництві напоїв є вода [1, с. 58]. Саме від її якості залежать не тільки фізико-хімічні, а й мікробіологічні та органолептичні показники якості готового продукту. Тому важливим етапом при виробництві напоїв є визначення показників якості води та підбір методів водопідготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7661
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Блудча В. О., Лапицька Н. В..pdf145.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.