Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2020-03-11T10:38:06Z-
dc.date.available2020-03-11T10:38:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВдовенко О.І. Структура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловості / Вдовенко О.І. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Вип. 140. – С. 294 – 297.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768-
dc.description.abstractУ статті розглядається питання щодо педагогічних умов формування творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості в процесі навчання в професійно-технічних навчальних закладах. На основі наукових досліджень видатних вчених проаналізовано та розкрито сутність понять "умова" та "педагогічні умови". Розглядаються педагогічні умови, що сприяють ефективному формуванню творчих здібностей у майбутніх робітників харчової промисловості. На основі вивчення характеру і змісту роботи кваліфікованих робітників харчової промисловості виокремленні основні компоненти системи педагогічних умов формування творчих здібностей.en_US
dc.publisherВісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectкваліфіковані робітникиen_US
dc.subjectвиробниче навчанняen_US
dc.subjectтворчі здібностіen_US
dc.subjectпедагогічні умовиen_US
dc.titleСтруктура і зміст педагогічних умов формування творчих здібностей майбутніх кваліфікованих робітників харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70.pdf454.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.