Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nevmyvaka, S. S. | - |
dc.contributor.author | Невмивака, С. С. | - |
dc.contributor.author | Tkachuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Ткачук (Смикун), Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Zelena, L. B. | - |
dc.contributor.author | Зелена, Л. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-08T07:34:22Z | - |
dc.date.available | 2022-06-08T07:34:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Nevmyvaka S.S., Tkachuk N.V., Zelena L.B. Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food. Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (20 травня 2022 р., м. Харків). Електрон. дані. Харків : НФаУ, 2022. С.39-40. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7709 | - |
dc.description.abstract | The diversity of lactic acid bacteria in dairy products using molecular-genetic methods was evaluated. | en_US |
dc.publisher | Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. | en_US |
dc.subject | lactic acid bacteria | en_US |
dc.subject | dairy products | en_US |
dc.subject | molecular-genetic methods | en_US |
dc.title | Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molecular-genetic analysis of lactic acid bacteria compositions in fermented food.pdf | 129.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.