Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Назва: Методичні рекомендації до проведення виробничої (педагогічної) практики магістрів спеціальності 053 «Психологія»
Автори: Ляховець, Лариса Олексіївна
Ключові слова: мета і завдання виробничої (педагогічної) практики
тематичний план
індивідуальні завдання
виробнича (педагогічна) практика
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до проведення виробничої (педагогічної) практики магістрів спеціальності 053 «Психологія» / Упоряд. Л. О. Ляховець. Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум», 2020. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Професія психолога ставить перед ним багато вимог: постійно поновлювати свої знання, переглядати методи роботи, прагнути до набування нових умінь та подальшого їх удосконалення. Для успішного вирішення цих задач потрібно поліпшувати підготовку психологів і змінювати методи навчання відповідно до вимог життя. У процесі формування професійних умінь значно зростає роль та значення виробничої практики, яка є основним, а часто, і першим етапом становлення професійної майстерності. Саме практика є проміжною ланкою між теорією і практичною фаховою діяльністю та націлена на формування у майбутніх психологів професійного мислення, умінь розв’язувати практичні завдання, почуття відповідальності, професійної саморефлексії, культури ділової етики і спілкування, вміння швидко орієнтуватись в ситуації та приймати оптимальні рішення. Методичні рекомендації можуть стати у нагоді науково-педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення виробничої (педагогічної) практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (ппф)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.