Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7976
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Явоненко, А. Ф. | - |
dc.contributor.author | Яковенко, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Грубинко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T17:27:45Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T17:27:45Z | - |
dc.date.issued | 1988 | - |
dc.identifier.citation | Явоненко А. Ф., Яковенко Б. В., Грубинко В. В., Жиденко А. А. Особенности функционирования ферментативных путей образования энергии у карповых рыб в условиях зимовки. Экол. энерг. животн.: тез. докл. Всесоюз. Совещ,, Суздаль, 31 окт.-З нояб. 1988 г. Пущино : Акад. наук СССР, 1988. С. 214-216. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7976 | - |
dc.description.abstract | Утворення енергії в умовах зимового голодування у коропових риб здійснюється за рахунок ендогенних субстратів. Найбільш важливими серед них, особливо на останніх стадіях голодування, являються вільні і пов'язані амінокислоти м'язів. При низькому вмісті в цей період таких енергетичних субстратів, як амінокислоти і резервні білки і слабкому використанні вуглеводів і ліпідів можливе виникнення екстремальних енергодефіцитних станів, що може бути причиною їх загибелі. | en_US |
dc.publisher | Пущино : Акад. наук СССР | en_US |
dc.subject | коропи | en_US |
dc.subject | енергетичні субстрати | en_US |
dc.subject | вільні і пов'язані амінокислоти м'язів | en_US |
dc.subject | загибель | en_US |
dc.subject | зимівля | en_US |
dc.title | Особенности функционирования ферментативных путей образования энергии у карповых рыб в условиях зимовки | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особенности функционирования ферментативных путей.pdf | 192.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.