Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7982
Назва: Інтеграція музичного мистецтва у зміст гуманітарних предметів початкової школи
Автори: Прищепа, Олена Петрівна
Ключові слова: інтеграція
музичне мистецтво
інтегроване завдання
інтегрований урок
тематичне планування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Прищепа О. П. Інтеграція музичного мистецтва у зміст гуманітарних предметів початкової школи. Наукові записки. Серія «Психолого-педагогічні науки» (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя). 2021. № 2. С. 36-41.
Короткий огляд (реферат): У статті наголошено, що інтеграція є найперспективнішим напрямом розвитку Нової української школи. Підкреслено, що інтегративний підхід у музично-освітній діяльності вчителя початкової школи реалізується шляхом взаємопроникнення елементів музичного мистецтва у зміст гуманітарних предметів. Розглянуто особливості, переваги, цілі та кінцеві результати застосування інтегрованих завдань та проведення інтегрованих уроків у початкових класах. Запропонована тематична міжпредметна інтеграція музичного мистецтва в освітні галузі «Українська мова та література» та «Я досліджую світ». Зазначено, що названа інтеграція у комплексі сприяє загальному естетичному вихованню молодших школярів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7982
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iнтеграцiя_музичного_мистецтва.pdf214.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.