Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8069
Назва: Вплив альбобактерину і поліміксобактерину на мікробіологічні процеси в ризосфері ріпаку і соняшнику
Автори: Патика, В. П.
Цигура (Усманова), Галина Олексіївна
Ключові слова: ріпак
соняшник
агрохімія
мінеральні добрива
Дата публікації: 2002
Видавництво: Агрохімія і ґрунтознавство. Міжвідомчий тематичний науковий збірник. Спец. випуск до VI з'їзду УТГ'А "Ґрунтознавство та агрохімія на шляху до сталого розвитку України"
Бібліографічний опис: Патика В. П., Цигура Г. О. Вплив альбобактерину і поліміксобактерину на мікробіологічні процеси в ризосфері ріпаку і соняшнику. Агрохімія і ґрунтознавство. Міжвідомчий тематичний науковий збірник. Спец. випуск до VI з'їзду УТГ'А "Ґрунтознавство та агрохімія на шляху до сталого розвитку України". Харків, 2002. С. 156–158.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку із складним економічним і енергетичним станом в країні, нестачею мінеральних добрив, для отримання високих врожаїв сільськогосподарських культур необхідне створення у прикореневій зоні рослин дедалі вищих концентрацій легкодоступних сполук поживних елементів. Це можна здійснити за допомогою відповідальних за даний процес мікроорганізмів. Нами проведені спостереження за впливом цих препаратів на мікробіоту ризосфери ріпаку і соняшника. Досліди були закладені на чорноземі вилугуваному легкосуглинковому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8069
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.