Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8101
Назва: Екологічна освіта в професійній підготовці фахівців з туризму
Автори: Цигура (Усманова), Галина Олексіївна
Ключові слова: туризм
екологія
екологічна освіта
екологічне виховання
Дата публікації: 2014
Видавництво: Туризм і краєзнавство : збірник наукових праць. Додаток до Гуманітарного віснику ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».
Бібліографічний опис: Усманова Г. О. Екологічна освіта в професійній підготовці фахівців з туризму. Туризм і краєзнавство : збірник наукових праць. Додаток до Гуманітарного віснику ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Переяслав-Хмельницький : ФОП Лукашевич О. М., 2014. С. 180-185.
Короткий огляд (реферат): В статті актуалізується проблема необхідності екологічної освіти фахівців з туризму та розглядаються особливості викладання дисципліни «Основи екології» при їх підготовці. Наведено структуру й окремі питання програми курсу «Основи екології», який викладається у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т. Г. Шевченка на факультеті фізичного виховання при підготовці фахівців за спеціальністю «Фізична культура, методика спортивно-масової роботи, туристична робота». Загальний обсяг курсу «Основи екології», який студенти вивчають у 5 семестрі, становить108 годин, з них 36 годин аудиторних (12 годин відводиться на лекційні заняття, і 24 години - на лабораторні заняття), решта - самостійна робота студентів. За кредитно-модульною системою курс «Основи екології» розподілено на три змістові модулі: І. Основи загальної екології; II. Антропогенна діяльність і довкілля; III. Екологія людини. Лабораторні роботи кожного модуля мають завдання, максимально наближені до робот и фахівців з туризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8101
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.