Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8115
Назва: Залучення фахівців фізичного виховання і спорту до реалізації освіти в інтересах сталого розвитку
Автори: Цигура (Усманова), Галина Олексіївна
Ключові слова: освіта для сталого розвитку
фахівець фізичного виховання і спорту
учитель фізичної культури
Дата публікації: 2019
Видавництво: Науковий вісник VINSMARTECO
Бібліографічний опис: Цигура Г. О. Залучення фахівців фізичного виховання і спорту до реалізації освіти в інтересах сталого розвитку. Науковий вісник VINSMARTECO / за наук. ред.. Мудрака О. В. Зб. матеріалів І між нар. наук.-практ. конф. (16-18 травня 2019, м. Вінниця, Україна). Вінниця : КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», 2019. Вип. №2 (25). С. 81-83.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається питання пошуку суспільством шляхів подолання глобальних проблем людства, значною частиною яких є екологічні проблеми. Висвітлюється становлення освіти в інтересах сталого розвитку на міжнародній арені та особливості її впровадження в Україні. З метою охоплення освітою в інтересах сталого розвитку якнайбільшої кількості населення України різних вікових категорій і різної професійної спрямованості, пропонується залучення до цього процесу фахівців фізичного виховання і спорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8115
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.