Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грубинко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Третяк, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Курмакова, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Явоненко, А. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-28T07:21:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-28T07:21:42Z | - |
dc.date.issued | 1989 | - |
dc.identifier.citation | Грубинко В. В., Третяк А. П., Курмакова И. Н., Жиденко А. А., Явоненко А.Ф. Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа. VII съезд Укр. м/б об-ва : тез. докл. Черновцы-Киев : Б. и., 1989. Ч. 1. С. 51. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8162 | - |
dc.description.abstract | Здатність ферментативного синтезу амінокислот (глутамату і аспартату) та їх амідів (глутаміну і аспарагіну) мікроорганізмами кишечника коропа дозволяє розглядати їх як потенційних постачальників азоту для процесів біосинтезу азотвмісних речовин у коропових риб. | en_US |
dc.publisher | Черновцы-Киев | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | мікроорганізми кишечника | en_US |
dc.subject | синтез | en_US |
dc.subject | амінокислоти (глутамат, аспартат) | en_US |
dc.subject | їх аміди | en_US |
dc.title | Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ферментативная ассимиляция аммония микрофлорой кишечника карпа.pdf | 74.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.