Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8179
Назва: Створення навчальних відео з математики для молодших школярів у сервісах MS Power Point, Renderforest
Автори: Скворцова, Світлана
Бріцкан, Тетяна
Ключові слова: навчальне відео
Microsoft Power Point
Renderforest
математика
початкова школа
Дата публікації: 2021
Видавництво: New Inception
Бібліографічний опис: Скворцова С., Бріцкан Т. Створення навчальних відео з математики для молодших школярів у сервісах MS Power Point, Renderforest. New Inception. 2021. № 1-2. С. 7-17.
Короткий огляд (реферат): Мета статті – окреслення теоретико-методичних засад використання навчальних відео на уроках математики в початковій школі; аналіз можливих шляхів створення навчальних відео з математики для молодших школярів за допомогою програми Microsoft Power Point та онлайн сервісу Renderforest. Методологія. У процесі дослідження використано загальнонаукові методи: аналіз науково-методичної літератури, зіставлення принципів роботи у програмі Microsoft Power Point та онлайн сервісі Renderforest, систематизація та синтез теоретичних та емпіричних даних, узагальнення. Наукова новизна. У статті розглянуто онлайн сервіси для створення навчальних відео: Microsoft Power Point, Renderforest. Розроблено алгоритми створення навчальних відео з математики для початкової школи у зазначених онлайн сервісах та запропоновано способи їх комбінації. Висновки. Отже, у результаті впровадження дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти України набули важливого значення новітні засоби і способи навчання математики в початковій школі, зокрема, за допомогою відео. Для створення навчального відео з математики для учнів початкової школи доцільно використовувати програму Microsoft Power Point та онлайн сервіс Renderforest.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8179
Розташовується у зібраннях:New Inception : науковий журнал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Створення навчальних відео з математики для молодших школярів.pdf894.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.