Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8180
Назва: Діагностика сформованості уявлень про рідне місто у дошкільників
Автори: Марчук, Оксана
Мельничук, Лілія
Шкабаріна, Маргарита
Ключові слова: рідне місто
діагностика
дошкільники
уявлення про рідне місто
патріотизм
формування
Дата публікації: 2021
Видавництво: New Inception
Бібліографічний опис: Марчук О., Мельничук Л., Шкабаріна М. Діагностика сформованості уявлень про рідне місто у дошкільників. New Inception. 2021. № 1-2. С. 18-27.
Короткий огляд (реферат): Мета статті – представлення методики діагностування сформованості уявлень про рідне місто у старших дошкільників та розроблення рекомендацій щодо вдосконалення патріотичного виховання дошкільників у виховному середовищі закладів дошкільної освіти. Методологія. Авторами використано комплекс методів наукового дослідження: теоретичні – аналіз та узагальнення психолого-педагогічної літератури для уточнення педагогічної сутності поняття «патріотичне виховання»; аналіз змісту педагогічної документації навчально-виховних комплексів та педагогічного досвіду; емпіричні – анкетування, спостереження, бесіда, діагностичні методики для визначення рівнів сформованості у дітей уявлень про рідне місто; статистичні – методи математичної обробки експериментальних даних із метою забезпечення вірогідності та об’єктивності результатів дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8180
Розташовується у зібраннях:New Inception : науковий журнал



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.