Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8184
Назва: Розвиток «м’яких навичок» у майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти в процесі професійної підготовки
Автори: Кошель, Анна Павлівна
Кошель, Віталій Миколайович
Ключові слова: професійна підготовка вихователів закладів дошкільної освіти
«soft skills» (м’які навички)
заклад вищої освіти
Дата публікації: 2021
Видавництво: New Inception
Бібліографічний опис: Кошель А. П., Кошель В. М. Розвиток «м’яких навичок» у майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти в процесі професійної підготовки. New Inception. 2021. № 1-2. С. 53-57.
Короткий огляд (реферат): Мета статті – розкрити роль та значення формування «soft skills» у майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти у процесі професійної підготовки в системі вищої освіти. Методологія дослідження. У процесі дослідження використано загальнонаукові методи такі, як: аналіз, синтез – для розкриття теоретичних засад дослідження, опрацювання змісту педагогічних джерел; узагальнення та систематизації – для обґрунтування результатів дослідження. Наукова новизна полягає у висвітленні питання формування «soft skills» у майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти під час професійної підготовки в освітньому процесі закладів вищої освіти. Висновки. У контексті освітніх трансформацій до майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти висуваються нові вимоги щодо рівня знань, диверсифікуються кар’єрні можливості, зростає потреба в досконалому володінні «м’якими» навичками. Розвиток та напрацювання «soft skills» для здобувачів спеціальності 012 Дошкільна освіта – об’єктивна вимога сучасного ринку праці. Відтак у процесі підготовки майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти варто реагувати на виклики часу, зокрема передбачати формування «soft skills» задля здійснення ефективної професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8184
Розташовується у зібраннях:New Inception : науковий журнал



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.