Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8213
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міщенко, Тетяна В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Заворотинський, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T09:37:40Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T09:37:40Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мищенко Т.В., Жиденко А.А., Заворотинский А.В. Показатели перекисного окислення липидов карпа в качестве биомаркеров гербицидного загрязнения водоемов. Антропогенное влияние на водные организмы и экосистемы : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті Б.А. Флерова, (Борок, 24-29 сентября 2011 г.). Борок, 2011. Ч.1. С. 173-177. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8213 | - |
dc.description.abstract | Для моніторингу водойм на наявність в них раундапа найбільш ефективними біоіндикативними показниками серед параметрів ПОЛ є: активність каталазы у нирках, зміст гідроперекисів ліпідів в м'язах, зябрах і нирках,, зміст малонового діальдегіду в м'язах, мозку і нирках, що підтверджується відповідним статистичним аналізом. | en_US |
dc.publisher | Борок | en_US |
dc.subject | біоіндикатори | en_US |
dc.subject | моніторинг | en_US |
dc.subject | гербіцид | en_US |
dc.subject | раундап | en_US |
dc.subject | пероксидне окиснення ліпідів (ПОЛ) | en_US |
dc.subject | каталаза | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | гідропероксиди ліпідів | en_US |
dc.title | Показатели перекисного окислення липидов карпа в качестве биомаркеров гербицидного загрязнения водоемов | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Показатели перекисного окислення липидов карпа.pdf | 279.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.