Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8233
Назва: Навчальний фізичний експеримент (методичний практикум)
Автори: Савченко, Віталій Федорович
Бойко, М.П.
Дідович, М. М.
Закалюжний, В. М.
Руденко, М. П.
Ключові слова: шкільний експеримент з фізики
обладнання для шкільного фізичного експерименту
основи кінематики
теплові явища
електричне поле
магнітне поле
Дата публікації: 2010
Видавництво: Чернігів : Чернігівський національний педагогіч-ний університет імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Савченко В. Ф., Бойко М. П., Дідович М. М., Закалюжний В. М., Руденко М. П. Навчальний фізичний експеримент (методичний практикум) : Навчальний посібник для студентів / заг. ред. В.Ф. Савченка. Чернігів : Чернігівський національний педагогіч-ний університет імені Т.Г. Шевченка, 2010. 540 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник призначений для студентів фізичних спеціальностей педагогічних ВНЗ. У ньому викладений навчальний матеріал для самостійної роботи студентів при підготовці до занять з методики і техніки шкільного фізичного експерименту. Роботи практикуму структуровані так, щоб можна було здійснити диференційований підхід до організації практикума. Принципово нові напрямки шкільного фізичного експерименту (використання комп’ютера та цифрової техніки) представлені окремими роботами, які передбачають використання обладнання, яке є на ринку навчального обладнання України. Зміст описаних фізичних дослідів також може слугувати вчителям фізики середньої школи для організації демонстраційного фізичного експерименту в основній та старшій школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8233
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАВЧАЛЬНИЙ ФІЗИЧНИЙ.pdf12.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.