Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8329
Назва: | Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism |
Автори: | Nesterchuk, Inna Matsuka, Viktoriia Balabanyts, Anzhelika Skarha, Oleksandra Pivnova, Liliia Kondratenko, Iryna Кондратенко, Ірина Анатоліївна |
Ключові слова: | Gastronomic excursions authentic farm development drivers hospitality sector gastronomic culture gastronomic tourism гастрономічні екскурсії автентичний хутір драйвери розвитку сектор гостинності гастрономічна культура гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Economic Affairs |
Бібліографічний опис: | Nesterchuk I., Matsuka V., Balabanyts A., Skarha O., Pivnova L. and Kondratenko I. Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism. Economic Affairs, Vol. 67, No. 04, pp. 579-587, September 2022 |
Короткий огляд (реферат): | The article examines the concept and features of gastronomic tourism, its history and its importance in the modern world. It is noted that gastronomic tourism meets all the requirements in transitioning from a service economy to an experience economy. The basis of gastronomic tourism is an authentic product identified by territorial characteristics and can attract tourists to the region. Gastronomic tourism is based on the concept of knowing and exploring, eating, tasting and enjoying the gastronomic culture of a region or country. The uniqueness of gastro tourism is highlighted as it links such policy development and integrated planning, product development and packaging, promotion and marketing, distribution and sales, and operations and services in tourism destinations, which are vital core activities in the tourism value chain. У статті розглядаються поняття та особливості гастрономічного туризму, його історія та значення в сучасному світі. Зазначається, що гастрономічний туризм відповідає всім вимогам при переході від економіки послуг до економіки досвіду. Основою гастрономічного туризму є автентичний продукт, ідентифікований за територіальними ознаками та здатний залучити туристів у регіон. Гастрономічний туризм базується на концепції пізнання та дослідження, їжі, смаку та насолоди гастрономічною культурою регіону чи країни. Підкреслюється унікальність гастротуризму, оскільки він поєднує розробку політики та інтегроване планування, розробку продукту та упаковку, просування та маркетинг, розповсюдження та продаж, а також операції та послуги в туристичних напрямках, які є життєво важливими основними видами діяльності в туристичному ланцюжку створення вартості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8329 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.