Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемченко, Катерина Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-14T10:22:32Z-
dc.date.available2023-02-14T10:22:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДемченко К. О. Важливість харчування людей похилого віку для підтримання стану здоров’я. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. C. 29-31en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8680-
dc.description.abstractЗ’ясовано, що з віком в організмі відбуваються необоротні процеси старіння, і тому важливо полегшувати функціонування систем органів. Харчування людей похилого віку повинно бути помірним але різноманітним. Потрібно знизити кількість тваринних жирів. У раціон літніх людей корисно вводити білки (сир, курячі яйця), необхідно вживати більше овочів і фруктів, кисломолочних продуктів зі зниженою жирністю (кефір). Страви повинні легко перетравлюватися та засвоюватися. Правильне харчування – це один з ключових моментів, який разом з вчасним лікуванням, допоможе підтримати життєдіяльність організму та подовжити життя.en_US
dc.publisherКрок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тезen_US
dc.subjectхарчуванняen_US
dc.subjectлюди похилого вікуen_US
dc.titleВажливість харчування людей похилого віку для підтримання стану здоров’яen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.